Hur du avslutar Netflix

Du kan avsluta ditt Netflix-konto när som helst.

  1. Gå till sidan Hantera ditt abonnemang (Manage your membership). Du kan behöva logga in först om du inte redan gjort det.

  2. Tryck eller klicka på Avsluta (Cancel).

    Netflix Manage your membership page with “Cancel” option being tapped to cancel membership.

  3. Under Avsluta (Cancel) trycker eller klickar du på Avsluta (Finish Cancellation).

    Netflix Manage your membership page with “Finish Cancellation” button being tapped to complete cancelling membership.

Det var allt! En bekräftelse via e-post kommer att skickas till e-postadressen för kontot.

Obs! Det här är det enda sättet att avsluta ditt konto och medlemskap. Att logga ut från ditt konto eller att ta bort Netflix-appen avslutar inte ditt konto.

Relaterade artiklar