Jak anulować członkostwo w serwisie Netflix

W dowolnym momencie możesz anulować konto w serwisie Netflix.

  1. Przejdź do strony zarządzania członkostwem. W razie potrzeby najpierw się zaloguj.

  2. Naciśnij lub kliknij opcję Anuluj.

    Netflix Manage your membership page with “Cancel” option being tapped to cancel membership.

  3. W oknie anulowania naciśnij lub kliknij opcję Potwierdź anulowanie.

    Netflix Manage your membership page with “Finish Cancellation” button being tapped to complete cancelling membership.

To wszystko! E-mail z potwierdzeniem zostanie wysłany na adres powiązany z kontem.

Uwaga: to jedyny sposób pozwalający zrezygnować z członkostwa i anulować konto. Wylogowanie się z konta czy usunięcie aplikacji Netflix nie spowoduje anulowania konta.

Powiązane artykuły