ביטול החשבון ב‑Netflix

אפשר לבטל את החשבון ב-Netflix בכל עת.

  1. עוברים לדף ניהול המינוי. אם עדיין לא נכנסת לחשבון, ראשית יש להזין פרטי כניסה.

  2. לוחצים על ביטול.

    Netflix Manage your membership page with “Cancel” option being tapped to cancel membership.

  3. תחת ביטול, לוחצים על בצע ביטול.

    Netflix Manage your membership page with “Finish Cancellation” button being tapped to complete cancelling membership.

זהו, סיימנו. הודעת אישור תישלח לכתובת האימייל שמשויכת לחשבון.

חשוב: זו הדרך היחידה לבטל את החשבון ולסיים את המינוי. יציאה מהחשבון או מחיקה של אפליקציית Netflix לא תבטל את המינוי.

מאמרים קשורים