Näin peruutat Netflixin

Voit peruuttaa Netflix-tilisi milloin tahansa.

  1. Siirry Tee muutoksia jäsenyyteesi -sivulle. Saatat joutua kirjautumaan sisään, jos et ole vielä tehnyt niin.

  2. Napauta tai klikkaa kohtaa Peruuta.

    Netflix Manage your membership page with “Cancel” option being tapped to cancel membership.

  3. Kun olet Peruuta-kohdassa, napauta tai klikkaa Suorita peruutus loppuun.

    Netflix Manage your membership page with “Finish Cancellation” button being tapped to complete cancelling membership.

Siinä kaikki! Sähköpostivahvistus lähetetään tilin sähköpostiosoitteeseen.

Huom. Tämä on ainoa tapa, jolla tilin voi lopettaa ja jäsenyyden peruuttaa. Tililtä ulos kirjautuminen tai Netflix-sovelluksen poistaminen eivät lopeta tiliäsi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleja